www.harrievanhulten.nl
Valuta:
online winkelen,kleding online,dames kleding,heren kleding,goedkope schoenen
Home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


verzending Wholesale

• Alle internationale zendingen worden verzonden via EMS, DHL of TNT express mail binnen 7 dagen na levering meestal.

• Alle bestellingen worden verzekerd voor het volledige aankoopbedrag, en kan worden gevolgd op de EMS, DHL of TNT, Fedex website.

• Als we door DHL of TNT verzonden, zullen wij u in rekening brengen een beetje extra verzendkosten in rekening gebracht in de meeste gevallen, die uw land afhankelijk is ..

• Let voor het wanneer de pakketten zal worden bereikt.

• Alle schoenen zal worden gemaild binnen een andere doos!

• Als u niet ontvangt het pakket binnen 10 dagen, pls contact met ons op zo snel mogelijk, of neem contact op met het plaatselijke postkantoor.

Terug beleid

• We zijn toegewijd aan uw volledige tevredenheid. Alle bestelde artikelen hier zijn nauw aan het woord hier "wat je ziet op onze website zijn wat je krijgt in 7 dagen" .Before genieten van eenvoudige uitwisseling en terugkeerbeleid, moet u contact met ons op terug te keren verzendadres voor het versturen van de items terug. contact us Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dat wil zeggen niet versleten, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags.

• Alle bestelde artikelen zijn de juiste items die u halen here.We beloven u van de juiste volgorde package.So indien retournering juiste items voor een terugbetaling: alle geretourneerde artikelen zijn onderworpen aan een 15% restocking fee. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.

• Wij hebben geen betrekking op de verzendkosten van het rendement of de uitwisseling van juiste volgorde pakket, bent u verantwoordelijk voor het verschepen en behandeling kosten. Daarnaast raden wij u aan tracking en verzekering toe te voegen voor uw eigen veiligheid, omdat we niet verantwoordelijk voor verloren zendingen.

• Alle geretourneerde goederen dienen aan het verzendadres wij u een e-mail worden verzonden!

uitwisselingen

• Wij bieden uitwisselingen voor een andere maat of kleur binnen 30 dagen na de oorspronkelijke bestelling verzenddatum accepteren. Neem dan contact met ons op met uw Order-id en een van onze teamleden zal helpen you.contact ons Als u wilt items te wisselen naar een andere stijl, zou u uw items terug te keren voor een terugbetaling * (zoals per Return-beleid) en plaats een nieuwe bestelling voor de stijl die u verkiest.

• U moet contact met ons voordat u de items terug. Alle items teruggestuurd naar ons moeten in hun oorspronkelijke staat dat wil zeggen niet versleten, gewijzigd of gewassen, met aangehechte alle tags. Versleten of vuile items zal naar u worden geretourneerd.

• Wij hebben geen betrekking op de verzendkosten van de uitwisselingen, bent u verantwoordelijk voor de retourzending en voor de verzending en verwerking kosten voor verzending van de uitgewisselde items terug voor jou. Wij raden u aan tracking en verzekering toe te voegen bij het verzenden van artikelen bij ons terecht voor uw eigen veiligheid, omdat wij niet verantwoordelijk voor verloren zendingen. Verzend-en administratiekosten worden niet terugbetaald.

Terug