www.harrievanhulten.nl
Valuta:
online winkelen,kleding online,dames kleding,heren kleding,goedkope schoenen
Home ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


Wij respecteren uw privacy en waarderen uw bedrijf. Op geen enkel moment hebben we ooit bieden uw account contact- of betaalgegevens nodig om een ​​leverancier van derden, medewerker of dienstverlener tenzij absoluut noodzakelijk om uw transactie en bestelling te voltooien.

Hoe veilig is de informatie over mij?

We werken aan de veiligheid van uw gegevens tijdens de overdracht te beschermen door het gebruik van Secure Sockets Layer (SSL) software, welke informatie u ons verstrekt voor de aankoop van onze producten of diensten versleutelt. We tonen alleen de laatste vijf cijfers van uw credit card nummers bij het bevestigen van een bestelling. Natuurlijk, zenden we het volledige creditcardnummer naar de juiste credit card maatschappij tijdens de orderverwerking. Het is belangrijk voor u om te beschermen tegen onbevoegde toegang tot uw wachtwoord en uw computer. Zorg ervoor dat u af te melden als u klaar bent met behulp van een gedeelde computer door te klikken op de link "afmelden" in het menu aan de zijkant.

Welke informatie heb ik toegang?

Onze site geeft u toegang tot een breed scala aan informatie over uw account en uw interactie met ons voor het beperkte doel van het bekijken en, in sommige gevallen, het bijwerken van die informatie.

Voorwaarden, verklaringen, en herzieningen

Als u ervoor kiest om onze site te bezoeken, uw bezoek en eventuele geschillen over privacy onderworpen aan deze mededeling en onze Algemene Voorwaarden, met inbegrip van beperkingen op schade, arbitrage van geschillen, en de toepassing van het recht van de staat van onze lokale staat. Als u zich zorgen maakt over de privacy van uw persoonlijke informatie zoals gebruikt en verzameld binnen onze website, stuur ons dan een grondige beschrijving door te klikken op de link "Contact" op het menu aan de zijkant, en we zullen proberen om het op te lossen.

Onze business verandert constant, en onze Privacy Statement en de Algemene Voorwaarden zal ook veranderen. Je moet onze website regelmatig te controleren op de recente veranderingen te zien. Tenzij anders vermeld, is onze huidige Privacy Statement is van toepassing op alle informatie die wij over u en uw account. Wij staan ​​achter de beloftes die we maken, echter, en zullen nooit materieel onze beleid en praktijken veranderen om ze minder beschermend van klantinformatie in het verleden verzameld zonder de toestemming van de getroffen klanten.

Informatie die u ons

U verstrekt de meeste van dergelijke informatie wanneer u zoeken, kopen, bestellen, posten, of andere methoden van communicatie via onze website of e-mail naar de site. Als gevolg van die acties, zou u ons te voorzien van informatie zoals uw naam, adres en telefoonnummers en creditcardgegevens.

Automatische Informatie

Om veiligheidsredenen de site verzamelt en analyseert soms het internet protocol (IP) adres dat wordt gebruikt om uw computer te verbinden met het internet, en op onze website. Dit wordt gedaan voor uw bescherming voor het bijhouden van doeleinden in de ongelukkige geval dat iemand toegang krijgt tot uw persoonlijke of financiële informatie en een rekening opent, of maakt aankopen onder uw naam.

vragen

Vragen met betrekking tot onze algemene voorwaarden, Privacy Statement, of ander beleid gerelateerd materiaal kunnen aan ons ondersteunend personeel worden geleid door te klikken op de link "Contact" in het menu aan de zijkant. Of u kunt ons mailen.

Terug